It’s a Date!

Finally! I went on a date with Adrian last Saturday night. No nanny, no baby. Feels a bit weird though as the past one year there’s always baby boy between us πŸ˜€ We watched Mission Impossible, funny yet exciting movie. During the movie, I asked Adrian to hug me with a certain position just like when we were seeing each other before we got married.

MIAs he wrapped his hands along my soulders, I could feel that my heart light up a little bit. It gives me a lovely warm feeling inside and I like it so much! Geez, seemed it has been gazilion years since I had that kind of feeling. All this time I focus on my son only so that I forgot how to enjoy the day with hubby πŸ˜€ Golly! Don’t take me wrong, having activities with babyboy and hubby is exciting too! It’s enormous, in fact. But the joy of spending time just me and Adrian is a different kind of joy.

First date after having a baby.

First date after having a baby.

And u know, what? It felt really good! I think we will go on another date again. Just the two of us. Kiss kiss :*

Morning Drama!

Ini namanya pagi yang drama.

“POKOKNYA AKU SEBEL SAMA ABAAAAANG!!”

“Lho, pagi-pagi kok ngamuk? Salahku apa?”

“Tadi aku lagi mimpi makan di fine dining. Di depanku ada ikan kerapu, kepiting, dan lobster. Bentar lagi kepitingnya bakalan nyampe di depanku. Tapi gara-gara abang bangunin aku. AKU JADI NGGAK MIMPI MAKAN KEPITINGNYA KAAAAN.”

“Huahaha, nanti kita makan kepiting beneran, nggak pake mimpi!

Sebuah Pengakuan

You never understand life until it grows inside of you. –Sandra Kassis-

Saya adalah seseorang yang amat sangat mencintai kebebasan. Sejak muda saya sudah naik gunung, mancal tebing (walau dengan napas ngos-ngosan karena saya ada asma), kebut-kebutan naik motor, pacaran dengan orang yang dibenci seluruh keluarga, kabur ke hutan, bersantai di pantai, ke mana aja deh sesuka hati. Yep! Itu saya.

Buat saya itulah hidup yang sesungguhnya. Tidak ada yang mengatur kecuali diri saya sendiri. Tidak ada yang rewel kecuali saya rewel sama keadaan yang saya buat. Tidak ada yang bisa menyarankan saya begini begitu. Karena saya tidak suka diatur. Itu adalah versi LIFE TO THE FULLEST menurut kamus saya saat itu (baca: perempuan muda, lajang di usia 20an). Dan saat itu saya menyenanginya :*

This is how me and hubby enjoy ourselves the past few years. Going vacation anywhere we want to ^_^

Tapi di dunia ini, tidak ada yang tidak berubah ya? πŸ™‚ Hidup memperkenalkan saya dengan banyak orang dengan latar belakang berbeda, merenungi pengalaman hidup mereka membawa banyak keputusan-keputusan penting di hidup saya and here I am now. Menikah (yang kata orang nggak bebas). Hamil (yang bagi saya si penganut kebebasan, itu juga nggak pas) :mrgreen: But here I am! Dengan segala pilihan yang telah saya buat πŸ˜€ Baca lebih lanjut

Polos

“Bang, sepatuku udah mulai kesempitan nih.”

“Lha kemarin belinya gimana?”

“Namanya orang hamil, kakinya melebar, Bang. 2-3 nomer gitu deh.”

“Jadi kamu mau pake sepatuku?”

————-

INI LAKI GUE EMANG POLOS ATAU PURA-PURA NGGAK TAU KODE? :)) 😜😜 πŸ˜„πŸ˜„ *curi CC-nya*

Melted

Before we are apart to go to the office in the morning, Adrian usually said, “Luv you, Dek. Till we meet again tonight.”

Now, it is changed.

“Luv you both. Can’t wait to see you tonight.”

😊😊😊 *and I am melted* hihihi

Adrian’s Day

I always have ‘that need’ to serve Adrian. Preparing his food, his snack, his clothes, his shoes and many more. Yeah, I serve him right from the kitchen straight to the bed (Oooopz 😜😜 *dikeplak*). The point is I usually do the chore and let him enjoy his Saturday.

But today …. Today is Adrian’s Day.
The day where Adrian does everything and I do nothing.

So on Adrian’s Day ….
He massaged my feet while we’re watching Bruce Almighty. That’s almost two hours of massages, dude!
He rubbed my back when I take a shower.
He washed all the dirty dishes (I am talking about three days dishes as Bibik is on holiday).
He made me hot choco milk.
And he even cooked for me! The rice, the chicken, everything! (Although it was no longer fried chicken, instead a grilled chicken alias ayam gosong! Hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚).

Ah, Adrian …. He just made me love him even deeper 😘.